Participació del Benjamí A al torneig MIC d'Andorra

El nostre Benjamí A, va participar el passat cap de setmana de 30 d'abril i 1 de maig al torneig MIC.

Un trofeu de grans magnituds, on hi participen grans equips de tot el país, com ara el Barça, l'Espanyol, el València, etc.

Tot seguit, us detallem els resultats de l'equip:

1a fase dissabte:

SANT CUGAT 4 - 1 CEPU (Narcís)
SANTES CREUS 2 - 0 CEPU
BANSANDER DE SANTANDER 1 - 0 CEPU

Tot i perdre els 3 primers partits de la 1a fase, l'equip va agafar el ritme de la competició a partir del 3r partit.

2a fase (consolació) diumenge:

L'equip va jugar contra el 3er classificat del grup F, At. Segre A, el millor Benjamí de Lleida. Els nostre jugadors van fer un partidàs avançant-se per 2 a 0 a la primera meitat (gols de Narcís i Arnau). Al principi de la segona part ens van marcar el 2 a 1 i quan passaven dos minuts del temps reglamentari ens empaten. En una tanda de penals molt emocionant, l'equip va acabar perdent en la mateixa. Així doncs:

Atl. SEGRE 2 - 2 CEPU (derrota als penals)

Tot i així, l'experiència ha estat molt positiva, i felicitem als nostres jugadors pel gran paper que han realitzat en la competició, enfrontant-se a grans equips, mostrant un nivell molt competitiu.

Felicitar també als pares, cos tècnic per la seva implicació, ganes i voluntat. Moltes gràcies a tothom!